Godt ophængt


Med udgangspunkt i PUCKs utrolige styrke og mange fordele har designertrioen VE2 skabt en serie af mobile opbevaringsenheder og kroge. Lige så geniale som de er praktiske.


PUCK HOOK SINGLE og PUCK HOOK DOUBLE kan monteres på alle glatte overflader – fra fliser, spejle, glas og de fleste skabsvægge og -låger. Den justerbare sugekop kan med lethed bære 5 kg – og dermed alt fra overtøj til våde badehåndklæder. Flyt den frit rundt efter behov; den efterlader hverken spor eller mærker.

 

Hængende have 


PUCK MINI BUCKET er skabt til grønt og godt. Brug eksempelvis køkkenvinduets glatte overflade til en hængende have med friske krydderurter. Her får de masser af lys og er indenfor rækkevidde.

Styr på sagerne


PUCK BUCKET giver lynhurtig styr på alle de uundværlige småting på badeværelset, i køkkenet, på børneværelset eller på hjemmekontoret. PUCK BUCKET holder op til 5 kg og har huller i bunden, så vandet kan løbe fra, hvis den fx hænger i brusenichen. PUCK BUCKET har desuden en rille i fronten, der passer perfekt til fx en vaskeklud – eller et viskestykke, hvis man bruger den i køkkenet.

keyboard_arrow_up