Peili – den nye klassiker

Peili er godt på vej til at blive en ny designklassiker med sit æstetiske og moderne udtryk – skabt af VE2 i minimalistisk stil med baggrund i stolte danske formgivningstraditioner. Seriens former, farver og funktioner har allerede udløst flere designpriser.

 

Flot og forførende

Peili har vundet adskillige designpriser og rigtig manges hjerter med sit minimalistiske og æstetiske udtryk.
Nu giver vi fire af de mest populære skåle et lille forførisk tvist, så de vil klæde ethvert middagsbord med den hotte, røde farve Rosehip. 

Peili - alt i én skål

Peili er ideel til tilberedning, servering og opbevaring. På toppen af skålen ligger det elegante fad, der fungerer som låg og samtidig kan bruges til fx servering af tapas, snacks eller som en bakke. Lågene til de små skåle er også velegnede til glasbrikker. Fås i øvrigt separat. Alle Peili produkter er selvfølgelig produceret i fødevaregodkendt melamin.

Contemporary Art

Peili er en stilsikker nyklassiker og velegnet, hvor køkkenpladsen er trang. Med sit minimalistiske, ærlige og smukke udtryk rammer serien lige i hjertet af dansk design-DNA.

 

Peili har en blank inderside - heraf navnet Peili, der betyder spejling på finsk. 


Mød designerne bag Peili!

Tilde Nygaard, Hugo Dines Schmidt og Morten Lauritzen udgør til sammen designertrioen VE2, der står bag den prisvindende Peili-serie. Løsningerne skal
fungere i samspil med andre produkter, og ambitionen er at skabe enkle, æstetiske og langtidsholdbare design som netop Peili – med en klar funktionel berettigelse og en ideel ramme omkring maden.

Læs mere

 


keyboard_arrow_up