Alsidigt formsprog


Med Peili Oblong bringer Peili nye former og funktioner i spil i alle husets rum. Fra tilberedning, servering og opbevaring af madvarer til dyrkning af friske krydderurter eller som samlingssted for børnenes tegneredskaber. Udover at være rummeligheden selv, er låget fra Peili Oblong ideelt som bakke for en eller to små Peili-skåle - eller som “indbygget” desserttallerken med plads til søde sager i den ene ende og et krus dampende kaffe i den anden.

Peili - alt i én skål

Peili er ideel til tilberedning, servering og opbevaring. På toppen af skålen ligger det elegante fad, der fungerer som låg og samtidig kan bruges til fx servering af tapas, snacks eller som en bakke.  Alle Peili produkter er selvfølgelig produceret i fødevaregodkendt melamin.

Contemporary Art

Peili er en stilsikker nyklassiker og velegnet, hvor køkkenpladsen er trang. Med sit minimalistiske, ærlige og smukke udtryk rammer serien lige i hjertet af dansk design-DNA.

 

Peili har en blank inderside - heraf navnet Peili, der betyder spejling på finsk. 


Mød designerne bag Peili!

Tilde Nygaard, Hugo Dines Schmidt og Morten Lauritzen udgør til sammen designertrioen VE2, der står bag den prisvindende Peili-serie. Løsningerne skal
fungere i samspil med andre produkter, og ambitionen er at skabe enkle, æstetiske og langtidsholdbare design som netop Peili – med en klar funktionel berettigelse og en ideel ramme omkring maden.

Læs mere

 


keyboard_arrow_up