Peili – den nye klassiker

Peili er godt på vej til at blive en ny designklassiker med sit æstetiske og moderne udtryk – skabt af VE2 i minimalistisk stil med baggrund i stolte danske formgivningstraditioner. Seriens former, farver og funktioner har allerede udløst flere designpriser. Se Peili's mange anvendelsmuligheder i videoen her

På toppen


Peili er mere end et flot ydre. Det er også rivejern til tilberedning og servering. Til friskrevet parmesan eller knasende sprød salat. Eller brug Peili med “indbygget” rivejern, så gulerødder, rødbeder, selleri mv. kan serveres som friskrevet råkostsalat – direkte fra skålen.

Krydderi til bordets glæder


Livets salt eller spicy food? Med Peili kan gæsterne kværne løs ved middagsbordet – med salt, peber og et eksotisk udbud af friskkværnede krydderier, der bevarer smag og aroma. Fås i seks flotte og afstemte farver, der matcher hinanden parvis og passer smukt sammen med de øvrige produkter i Peili-serien. Peili-kværnene er fremstillet i bejdset birk og forsynet med keramiske CrushGrind-kvalitetskværne.

Med Peili på farten


Peili er ideel til servering og opbevaring. På toppen af skålen ligger det elegante fad, der fungerer som låg og samtidig kan bruges til fx servering af tapas, snacks eller som en bakke. Nu bliver det også nemmere at tage Peili med på jobbet, ind til naboen eller ud i det blå - en kraftig elastik holder låg og indhold på plads. Passer til 0,5 og 1,0 ltr. skåle.

Going nuts


Endelig - en flot nøddeknækker, der både klæder bordet, ligger perfekt i hånden og rent faktisk virker. Den hårde nød er knækket af designertrioen VE2 og er skabt til deres Peili-serie. Peili nøddeknækkeren er fremstillet i formstøbt metal og fås i farverne Champagne og Brass – en oplagt værtindegave sammen med lav Peili-skål på 24 cm i den nye, elegante farve Plum. Låget hertil er ideelt til at holde styr på de mange skaller.

Alsidigt formsprog


Med Peili Oblong bringer Peili nye former og funktioner i spil i alle husets rum. Fra servering og opbevaring af madvarer til dyrkning af friske krydderurter eller som samlingssted for børnenes tegneredskaber. Udover at være rummeligheden selv, er låget fra Peili Oblong ideelt som bakke for en eller to små Peili-skåle – eller som “indbygget” desserttallerken med plads til søde sager i den ene ende og et krus dampende kaffe i den anden.

keyboard_arrow_up