Fløjlsbløde fornemmelser


Vores prisvindende badserie Nova One emmer af luksus og spa-stemning med sin uimodståelige, lækre soft touch overflade og et blødt formsprog, der både behager øje og fingre.
Nyd Nova One i en af efterårets mest spændende farver, den varme Velvet Purple – og naturligvis er vi klar med ultrabløde Prime-håndklæder i matchende farver.

Forførende refleksioner


Nova One er skabt af den danske designer Thomas Dudzinski med fokus  på funktionalitet, design og æstetik. Serien hylder det enkle, ærlige og  karakterfulde udtryk. Med sin flotte finish spiller Nova One Silver elegant op til de spejlblanke og forkromede overflader på badeværelset – en rigtig eyecatcher. 


Nova One Silver introduceres med et glimt i øjet som “unlimited edition” i modsætning til de mange “limited editions,” hvor ingen reelt ved, om de er på 500 eller 10.000 eksemplarer.

Dansk design med karakter


NOVA ONE er med sit ensfarvede look, rene linjer og soft touch-overflader med til at sprede ro og harmoni på badeværelset – hjemmets vigtigste velværerum, når det gælder god tid til selvforkælelse og et tiltrængt pusterum.

 

Med NOVA ONE hylder designer Thomas Dudzinski det enkle, ærlige og karakterfulde udtryk. Det har udløst en German Design Award 2017 for “særligt vellykkede løsninger” - en pris, der tildeles engagerede virksomheder og designere.

keyboard_arrow_up