Zone Denmark

Hank op i vasketøjet

Vasketøjskurv eller weekendtaske? Kom vasketøj et gennem hullet uden at løfte låget – og brug det samtidig som hank. - Både når du går hen til vaskemaskinen, eller hvis du bruger kurven som en praktisk strand- eller weekendtaske.

Praktisk vasketøjskurv og weekendtaske

I den nye vasketøjskurv fungerer låget som hank. Så kan den nemt bæres ned i vasketøjskælderen eller ud til vaskemaskinen – eller brug den som praktisk strand- eller weekendtaske.

Gør vasketjansen lidt nemmere med den nye vasketøjskurv - Den er ikke bare rummelig, men har også en hank integreret i låget, så den nemt kan flyttes rundt

Vasketøjskurv i 5 flotte farver

Og så er designet i orden – faktisk er den så pæn, at den uden skrupler kan anvendes som en praktisk taske til strandturen eller til børnenes dyner, når de skal overnatte hos vennerne.

Vasketøjskurven fås i fem flotte farver og er fremstillet i kraftig og slidstærk polyester, som nemt kan rengøres med en fugtig klud.  Fås i farverne Black, Grey, White, Soft Grey og Nude.


Mød designerne bag den praktiske vasketøjskurv!

Tilde Nygaard, Hugo Dines Schmidt og Morten Lauritzen udgør til sammen designertrioen VE2, der står også bag den prisvindende Peili-serie. Løsningerne skal
fungere i samspil med andre produkter, og ambitionen er at skabe enkle, æstetiske og langtidsholdbare design som netop Peili – med en klar funktionel berettigelse og en ideel ramme omkring maden.

Se designerjournal

 


keyboard_arrow_up