Zone Denmark
Zone Denmark

Kærlighed til form og funktion

Ume er et blødt, blidt og behageligt bekendtskab. Designertrioen VE2 står bag udformningen af de velproportionerede elementer, der giver et solidt og velafbalanceret udtryk – både for øje og hænder. Ume er det japanske ord for blommetræ og symbol på elegance, tålmod og styrke. Det første bogstav – U – tegner formen på serien, som er moderne og klassisk på samme tid med gennemtænkte og funktionelle detaljer.

Zone Denmark Ume badserie

Zone Denmark Ume sæbedispenser

Zone Ume sæbedispenser

Gennemtænkte og funktionelle detaljer

Sæbedispenseren har eksempelvis en lang tud for optimal pumpefunktion, ligesom toiletbørsten er udstyret med en praktisk inderkop, så overskydende vand let kan tømmes af – og så har børsten en god arbejdslængde og glider let på plads i holderen. Den elegante pedalspand har samme højde som toiletbørsten, og sammen danner de et fint par på badeværelsesgulvet. Den separate og rummelige 4 liters inderspand er udstyret med en ny, smart finesse, så man let kan sætte affaldsposen i, uden at den kommer i klemme og ses udefra.

Fås i fem farver: Black, Grey, White, Nude og sæsonens dybe røde Maroon Red.

Zone sæbedispenser

Zone Denmark Ume badserie


Mød designerne bag Ume!

Tilde Nygaard, Hugo Dines Schmidt og Morten Lauritzen udgør til sammen designertrioen VE2, der står bag Ume. Løsningerne skal
fungere i samspil med andre produkter, og ambitionen er at skabe enkle, æstetiske og langtidsholdbare designs.

Se designerjournal

 


keyboard_arrow_up