Zone Denmark Story dækkeservietter

Dækkeservietternes fantastiske fortælling

Dækkeservietter er praktiske - og så kan de uden ord levere en god fortælling. Den disciplin mestrer den unge tekstildesigner Mette Sønderriis. Hun har designet tre “historier” med hver fire forskellige dækkeservietter.

Zone Denmark Story grå dækkeservietter

Zone Denmark Story dækkeservietter

Zone Denmark Story dækkeserviet

Dækkeservietter er dekorative og praktiske ved borddækningen - og så kan de uden ord fortælle en god historie. Den disciplin mestrer den nyudklækkede og talentfulde tekstildesigner Mette Sønderriis meget overbevisende. Nu kommer tre af hendes visuelle og udtryksfulde fortællinger som en del af Zone Denmarks sortiment af populære, rengøringsvenlige dækkeservietter. Historierne er levende fortalt uden et ord, kun ved hjælp af afdæmpede farver og grafiske mønstre - lige til at lægge på bordet og opleve enkeltvis som selvstændige “kapitler” eller som en samlet fortælling.


Mød designeren bag Story dækkeservietterne!

Mette er en ung, ambitiøs og talentfuld designer. Hun var bl.a. nomineret til Design Talent Prisen i 2015. Mette arbejder hovedsageligt med printede tekstiler, hvor mønstre og farver spiller en central rolle. Denne specialisering har hun beskæftiget sig med siden studietiden i Glasgow.

Læs mere


keyboard_arrow_up