Zone Denmark

Helt varm indeni

Rene og elegante linjer kendetegner de nye Singles termokopper fra Zone Denmark, skabt af den prisvindende designertrio VE2.

Om det er i eget eller andres gode selskab, er der ikke noget hyggeligere end en kop varm te, kaffe eller chokolade. Og med de nye termokopper fra Zone Denmarks Singles kollektion kan man nyde den uden at brænde fingrene.

Hot – in a cool way

Designet er ultra enkelt, og selvom kopperne fremstår lette, har designertrioen VE2 formået at få plads til et isolerende hulrum i sider og bund. Det sikrer, at indholdet forbliver varmt længst muligt, mens ydersiden blot er lun og behagelig at holde om.

Termokopperne kan stables to og to og fås i et væld af skønne farver: White, Biscuit, Honey, Ink, Mud, Soil og Sky. Leveres i sæt med to kopper.

Termokopperne er del af det nye sortiment Singles. Det er velkendte produkter i et nyfortolket design, der ikke er sat i verden for at imponere, men for at invitere. 

 

Zone Denmark Peili skåle til tapas

Zone Denmark Peili skål


Mød designerne bag Singles termokopperne!

Tilde Nygaard, Hugo Dines Schmidt og Morten Lauritzen udgør til sammen designertrioen VE2, der står også bag den prisvindende Peili-serie. Løsningerne skal
fungere i samspil med andre produkter, og ambitionen er at skabe enkle, æstetiske og langtidsholdbare design som netop Peili – med en klar funktionel berettigelse og en ideel ramme omkring maden.

Se designerjournal

 


keyboard_arrow_up