Zone Denmark

Teæg i ny fortolkning

Det nye Singles teæg er inspireret af chokoladepinde – lige til at stikke i koppen og røre rundt med.

Tilsæt din næste kop te lidt ekstra humor og finesse med det nye teæg.

Zone Peili skål

Zone Denmark Peili morgenmadsskål

Zone Denmark krydderibakke

Teæg i flotte farver

Designet er en nyfortolkning af det klassiske teæg, inspireret af de populære chokoladepinde. Med det lange skaft kan man derfor røre i teen uden at brænde fingrene.

Teægget er fremstillet i stål og ABS – et stærkt og ridsefast plastmateriale som uden problemer kan rengøres i opvaskemaskinen. 

Singles teægget er skabt af den prisvindende designertrio VE2 og fås i farverne Black, Chai Latte, Camomille og Matcha Green.

Teægget er del af det nye sortiment Singles. Det er velkendte produkter i et nyfortolket design, der ikke er sat i verden for at imponere, men for at invitere. Singles rammer butikkerne i farverige dryp – én ad gangen – til glæde for alle, der elsker godt og gennemtænkt design. 

 

Zone Denmark Peili skåle til tapas


Mød designerne bag Singles teægget!

Tilde Nygaard, Hugo Dines Schmidt og Morten Lauritzen udgør til sammen designertrioen VE2, der står også bag den prisvindende Peili-serie. Løsningerne skal
fungere i samspil med andre produkter, og ambitionen er at skabe enkle, æstetiske og langtidsholdbare design som netop Peili – med en klar funktionel berettigelse og en ideel ramme omkring maden.

Se designerjournal

 


keyboard_arrow_up