Zone Denmark

Ro og orden ved køkkenvasken 

Vi lancerer nu en opdateret version af et af vores signaturprodukter: Et kompakt alt-i-ét opvaskesæt, der bidrager til et tørt, stilsikkert og indbydende miljø omkring køkkenvasken.

Opvaskesættet omfatter en silikoneholder med plads til sæbedispenser i den ene side og et rum med opvaskebørste i den anden

Praktisk opvaskesæt

Bag det enkle design står den prisvindende designertrio VE2.

Rummet i midten kan eksempelvis indeholde skuresvamp og klud, mens metalbøjlen både fungerer som en praktisk hank og tørrestativ for kluden. Sæbedispenseren er fremstillet i solid keramik, mens opbevaringsdelen er i sort ridsefri silikone, der kan rengøres i opvaskemaskine.

Den medfølgende mikrofiberklud indeholder naturligvis ikke mikroplastik,og opvaskebørstens hoved kan udskiftes.

Opvaskesættet er en del af det nye Singles sortiment. Det er velkendte produkter i et nyfortolket design, der ikke er sat i verden for at imponere, men for at invitere. Singles rammer butikkerne i farverige dryp – én ad gangen – til glæde for alle, der elsker godt og gennemtænkt design.

Zone Denmark Peili skåle til tapas


Mød designerne bag Singles opvaskesættet!

Tilde Nygaard, Hugo Dines Schmidt og Morten Lauritzen udgør til sammen designertrioen VE2, der står også bag den prisvindende Peili-serie. Løsningerne skal
fungere i samspil med andre produkter, og ambitionen er at skabe enkle, æstetiske og langtidsholdbare design som netop Peili – med en klar funktionel berettigelse og en ideel ramme omkring maden.

Se designerjournal

 


keyboard_arrow_up