Zone Denmark

Praktisk køkkenrulleholder

Der er skåret ind til benet på den nye Singles køkkenrulleholder – enkle og rene linjer. Alligevel har formgivningen på den nye køkkenrulleholder sikret, at køkkenrullen ikke vikler sig af rullen ved egen kraft.

Der må være en kant

Holderen er forsynet med en blødt afrundet metalplade, der giver et effektivt hold på køkkenrullen – og samtidig sikrer den et godt og solidt ståsted på bordet.

Køkkenrulleholderen er del nye Singles sortiment. Det er velkendte produkter i et nyfortolket design, der ikke er sat i verden for at imponere, men for at invitere. Singles rammer butikkerne i farverige dryp – én ad gangen – til glæde for alle, der elsker godt og gennemtænkt design.

Fås i farverne Black, Grey, Warm Grey og Cayenne.

Zone Denmark Peili skåle til tapas


Mød designerne bag Singles køkkenrulleholderen!

Tilde Nygaard, Hugo Dines Schmidt og Morten Lauritzen udgør til sammen designertrioen VE2, der står også bag den prisvindende Peili-serie. Løsningerne skal
fungere i samspil med andre produkter, og ambitionen er at skabe enkle, æstetiske og langtidsholdbare design som netop Peili – med en klar funktionel berettigelse og en ideel ramme omkring maden.

Se designerjournal

 


keyboard_arrow_up