Zone Denmark

En skarp idé holder styr på knivene

Godt design er godt tænkt – både hvad angår form og funktion. Derfor kan den nye Singles knivblok bruges til alle typer knive og med sit lækre design, skal den nok få en plads selv på tidens minimalistiske køkkenborde.

Knivblok i skrapt design

Knivblokkens indsats består af hundredvis af tynde plaststrå, som giver mulighed for at anbringe både store og små knive på kryds og tværs, tæt sammen eller med god plads imellem.

Placér både korte og lange knive som du vil – uden risiko for at stikke bladet ned i bordet, fordi en kniv er for lang.

Bag den funktionelle Singles knivblok står den prisvindende designertrio VE2. Den fås i farverne Black og Cool Grey.

Knivblokken er del af det nye Singles sortiment. Det er velkendte produkter i et nyfortolket design, der ikke er sat i verden for at imponere, men for at invitere. Singles rammer butikkerne i farverige dryp – én ad gangen – til glæde for alle, der elsker godt og gennemtænkt design.


Mød designerne bag Singles Knivblokken!

Tilde Nygaard, Hugo Dines Schmidt og Morten Lauritzen udgør til sammen designertrioen VE2, der står også bag den prisvindende Peili-serie. Løsningerne skal
fungere i samspil med andre produkter, og ambitionen er at skabe enkle, æstetiske og langtidsholdbare design som netop Peili – med en klar funktionel berettigelse og en ideel ramme omkring maden.

Se designerjournal

 


keyboard_arrow_up