Puck Hook

Med udgangspunkt i Pucks utrolige styrke og mange fordele har designertrioen VE2 skabt en serie af mobile opbevaringsenheder og kroge. Lige så geniale som de er praktiske. Puck Hook Single og Puck Hook Double kan monteres på alle glatte overflader – fra fliser, spejle, glas og de fleste skabsvægge og -låger. Den justerbare sugekop kan med lethed bære 5 kg – og dermed alt fra overtøj til våde badehåndklæder. Flyt den frit rundt efter behov; den efterlader hverken spor eller mærker.

Sådan monterer du Puck Hook:

Sugekop teknologi

Tør af

Drej

Brug


Mød designerne bag Puck Hook!

Tilde Nygaard, Hugo Dines Schmidt og Morten Lauritzen udgør til sammen designertrioen VE2. Løsningerne skal fungere i samspil med andre produkter, og ambitionen er at skabe enkle, æstetiske og langtidsholdbare design – med en klar funktionel berettigelse og en ideel ramme omkring maden.

Se designerjournal

 


iF Design Award

Zone Denmark og designertrioen VE2, vandt i januar hele to iF Design Awards 2018 for deres innovative tilgang til design, funktionalitet og æstetik. Den ene iF Design Award-vinder er de justerbare kroge Puck Hook med sugekop. Den anden iF Design Award 2018 er tildelt Peili Oblong.


keyboard_arrow_up