Zone Denmark Puck Bucket

Sat til vægs med PUCK

Glem alt om boremaskine, hammer, søm og huller i væggen. Puck er en avanceret, justerbar sugekop, som snildt kan bære 5 kg. Det dækker de fleste behov i boligen. Og så kan puck monteres på alle glatte overflader – fra fliser, spejle, glas og de fleste skabsvægge og -låger. Flyt den frit rundt efter behov; den efterlader hverken spor eller mærker.

Zone Denmark Puck Bucket

Styr på sagerne

Puck Bucket giver lynhurtig styr på alle de uundværlige småting på badeværelset, i køkkenet, på børneværelset eller på hjemmekontoret. Puck Bucket holder op til 5 kg og har huller i bunden, så vandet kan løbe fra, hvis den fx hænger i brusenichen. Puck Bucket har desuden en rille i fronten, der passer perfekt til fx en vaskeklud – eller et viskestykke, hvis man bruger den i køkkenet.

Zone Denmark Puck Bucket

Hængende have


Puck Mini Bucket er skabt til grønt og godt. Brug eksempelvis køkkenvinduets glatte overflade til en hængende have med friske krydderurter. Her får de masser af lys og er indenfor rækkevidde.

Zone Denmark Puck Bucket


Puck Hook

Med udgangspunkt i Pucks utrolige styrke og mange fordele har designertrioen VE2 skabt en serie af mobile opbevaringsenheder og kroge. Lige så geniale som de er praktiske.

Zone Denmark Puck Hook

Godt ophængt

Puck Hook Single og Puck Hook Double kan monteres på alle glatte overflader – fra fliser, spejle, glas og de fleste skabsvægge og -låger. Den justerbare sugekop kan med lethed bære 5 kg – og dermed alt fra overtøj til våde badehåndklæder. Flyt den frit rundt efter behov; den efterlader hverken spor eller mærker.

Zone Denmark Puck Hook


Mød designerne bag Puck!

Tilde Nygaard, Hugo Dines Schmidt og Morten Lauritzen udgør til sammen designertrioen VE2. Løsningerne skal fungere i samspil med andre produkter, og ambitionen er at skabe enkle, æstetiske og langtidsholdbare design – med en klar funktionel berettigelse og en ideel ramme omkring maden.

Se designerjournal

 


keyboard_arrow_up