Zone Denmark

Alsidigt formsprog


Med Peili Oblong bringer Peili nye former og funktioner i spil i alle husets rum. Fra tilberedning, servering og opbevaring af madvarer til dyrkning af friske krydderurter eller som samlingssted for børnenes tegneredskaber. Udover at være rummeligheden selv, er låget fra Peili Oblong ideelt som bakke for en eller to små Peili-skåle - eller som “indbygget” desserttallerken med plads til søde sager i den ene ende og et krus dampende kaffe i den anden.

Zone Denmark Oblong

Zone skåle

Peili - alt i én skål

Peili er en nyfortolkning af skålen og fadet i et æstetisk og moderne udtryk - designet af VE2 i et minimalistisk udtryk med baggrund i stolte danske formgivningstraditioner. 
Seriens former, farver og funktioner har allerede udløst flere designpriser.

Contemporary Art

Peili er en stilsikker nyklassiker og velegnet, hvor køkkenpladsen er trang. Med sit minimalistiske, ærlige og smukke udtryk rammer serien lige i hjertet af dansk design-DNA.

Peili har en blank inderside - heraf navnet Peili, der betyder spejling på finsk. 

Se Peili produktjournal

Zone Denmark skål

Zone Denmark Peili Oblong skål


Mød designerne bag Peili!

Tilde Nygaard, Hugo Dines Schmidt og Morten Lauritzen udgør til sammen designertrioen VE2, der står bag den prisvindende Peili-serie. Løsningerne skal
fungere i samspil med andre produkter, og ambitionen er at skabe enkle, æstetiske og langtidsholdbare design som netop Peili – med en klar funktionel berettigelse og en ideel ramme omkring maden.

Se designerjournal

 


iF Design Award

Zone Denmark og designertrioen VE2, vandt i januar hele to iF Design Awards 2018 for deres innovative tilgang til design, funktionalitet og æstetik. Den ene iF Design Award-vinder er tildelt Peili Oblong, en nyfortolkning af skålen og fadet som er en del af den i forvejen prisbelønnede Peili-serie. Den anden iF Design Award 2018 er tildelt Puck Hook.


keyboard_arrow_up