Zone Denmark

Hexagon dækkeservietter, bordskånere og viskestykker

Der er en klar reference til de populære Hexagon bordskånere, når duvælger de nye viskestykker og dækkeservietter skabt af designertrioen VE2.

Kombinér de matchende bordskånere og dækkeservietter for at skabe en flot sammenhæng i borddækningen.

Mønstereksempel

De nye Hexagon viskestykker er et mønstereksempel i geometri.

Med afsæt i de markante geometriske figurer er resultatet blevet både smukt og helt enkelt. Som et grafisk mønstereksempel. Viskestykkerne er fremstillet af 100% bomuld og er naturligvis store, sugende og uopslidelige. Hexagon viskestykkerne måler 50 x 70 cm og fås i farverne Black, Warm Grey, Taupe Brown og Nude.

Grafiske appetitvækkere

De nye dækkeservietter Daisy og Hexagon er dekorative og praktiske ved borddækningen – og samtidig er der en klar sammenhæng til bordskånerne af samme navn. 

Bag de nye dækkeservietter står VE2, der har skabt flere prisvindende designs sammen med os. Hexagon  fås i farverne Black, Warm Grey, Cool Grey, Taupe Brown, Nordic Sky og Nude.

Skånsom borddekoration

Læg dem i hele bordets længde eller placér dem i geometriske mønstre, så de varme skåle og fade nemt kan sendes rundt - uden at der skal følge en bordskåner med. 

Bordskånerne er fremstillet af silikone. Varmebestandige op til 250°C og tåler opvaskemaskine - nemme at rengøre.


Mød designerne bag Daisy!

Tilde Nygaard, Hugo Dines Schmidt og Morten Lauritzen udgør til sammen designertrioen VE2, der står også bag den prisvindende Peili-serie. Løsningerne skal
fungere i samspil med andre produkter, og ambitionen er at skabe enkle, æstetiske og langtidsholdbare design som netop Peili – med en klar funktionel berettigelse og en ideel ramme omkring maden.

Se designerjournal

 


keyboard_arrow_up