Zone Denmark

Krydderri på livet - direkte fra eget bord

Byd det grønne indenfor. Med Herb & Sprout serien kommer man tættere på naturen og kan dyrke sine egne krydderier, urter og spirer uden andre tilsætningsstoffer end vand og grønne fingre.

Med urban gardening-serien kan man dyrke sine egne krydderier og urter hjemme på køkkenbordet eller i en solbeskinnet vindueskarm

Krydderurtepotter

Der er intet så skønt som at bruge friske urter og krydderier i madlavningen – så hvorfor ikke dyrke dem selv hjemme på køkkenbordet eller i vindueskarmen?

Det er nemt at fylde vand på med den tilhørende vandkande. Den er udformet, så den matcher urtepotterne – og med sin flotte messingfinish udgør den et visuelt selvstændigt designelement.

Herb & Sprout omfatter også en fin urtesaks til at hænge på kanten af urtepotten. Så er den altid lige ved hånden, når der skal klippes urter eller krydderier.

Zone Denmark Peili skåle til tapas

Zone Denmark Peili skål

Smukke elementer til urban gardening

Urban gardening er en global samfundstendens, som handler om lokalt at dyrke haven og naturen bæredygtigt på byens præmisser.
Designerduoen Mavro//Lefèvre står bag det elegante og samtidigt stramme design, som giver plads til mest muligt af det grønne og friske på mindst mulig plads.
Krydderurtepotterne fås i to størrelser og har en smukt integreret underskål, hvor indlagte væger i urtepotten suger vand op og sikrer den rette fugtbalance i jorden. Takket være rillen i urtepottens side kan man holde øje med vandstanden i underskålen.

Voress nye designsamarbejde Mavro//Lefèvre er et kreativt makkerpar med en usædvanlig og nyskabende tilgang til design i en foranderlig verden.

Zone Denmark Peili skåle til tapas


Mød designerne bag Herb & Sprout!

Mette Mavro og Sofie Lefèvre dannede Mavro//Lefèvre i 2015, og forcen i deres samarbejde er en utraditionel baggrund fra h.h.v. musikbranchen og en mastergrad i Innovation Design Engineering. Nysgerrighed, utrættelig energi og evnen til at fastholde fokus på detaljen er kraftfulde motorer, der driver designerduoen fremad – med succes som Herb & Sprout viser.

Se designerjournal

 


keyboard_arrow_up