Dry Art

Alt på det tørre

Med Dry Art skaber designer Lasse Sortkjær orden ved køkkenvasken og giver området et designmæssigt løft.

Foruden en serie af viskestykker med flotte grafiske designs, omfatter Dry Art et opvaskesæt med sæbedispenser og opvaskebørste samt den nyudviklede opvaskebakke med de markante ribber.

Design der holder vand


Med Dry Art har designer Lasse Sortkjær skabt et pladsbesparende opvaskesæt og en smart bakke, hvor glas og tallerkener kan tørre på en pæn og organiseret måde.

Designer Lasse Sortkjær har kigget nærmere på det travle og ofte kaotiske område omkring køkkenvasken. Resultatet er blevet serien Dry Art der samler og bringer orden i sagerne - og helt bogstaveligt får opvasken på det tørre.
 

Dry Art omfatter blandt andet et opvaskesæt med en praktisk drypbakke, en elegant sæbepumpe og en opvaskebørste med magnet, som diskret fastholder børsten i lodret position.
Karkluden har sin naturlige tørreplads over bøjlen.

Den nyudviklede opvaskebakke med de markante og skulpturelle ribber er i sig selv et iøjnefaldende designelement - nærmest en futuristisk tallerkenrække.

Kunst til hverdag og fest

Viskestykkerne i Dry Art-serien er tegnet af designer Lasse Sortkjær. Inspirationen stammer fra mønstre i hverdagen – lige fra lyset gennem bladene til industrielle trådhegn – og er omsat til skarpe og markante grafiske designs. De tørrer oven i købet rigtig godt. Kald det bare brugskunst.

Trods navnet Dry Art er viskestykkerne lavet med vådprint (wet print), hvor printet går ned i stoffet og ikke ligger ovenpå stoffet. Det sikrer, at viskestykket også tørrer, hvor der er print.

En blanding af ufarvede og farvede garner af indisk bomuld betyder, at viskestykkerne suger bedre end 100% gennemfarvet garn. Tørreevnen er på højde med kokkeviskestykker. Kan vaskes ved 60°C.


Mød designeren bag Dry Art!

Lasse Sortkjær nyder at skabe med blyanten i hånden og have indflydelse på den æstetiske proces. Han vægter det innovative, den skarpe streg og stramme form – og altid med fokus på helheden i designet.

Se designerjournal


keyboard_arrow_up