Zone Denmark

Daisy dækkeservietter, bordskånere og viskestykker

Er du vild med de populære Daisy bordskånere, er det let også at falde for de nye viskestykker og dækkeservietter skabt af designertrioen VE2.

Kombinér de matchende bordskånere og dækkeservietter for at skabe en flot sammenhæng i borddækningen.

Stilfuld grafik til køkkenet

Viskestykkernes print gengiver de samme markante figurer, og resultatet føjer et både enkelt og dekorativt designelement til køkkenets udtryk. Og så klarer viskestykkerne selvfølgelig også den opgave, de er skabt til: De er fremstillet af 100 % bomuld, suger effektivt og er nærmest uopslidelige.

Viskestykkerne måler 50 x 70 cm og fås i farverne Black, Warm Grey, Taupe Brown og Nude.

Dæk op med grafiske appetitvækkere

Giv borddækningen karakter med de nye Daisy dækkeservietter, skabt i samarbejde med den prisvindende designertrio VE2.

Uanset om der står skyr eller skaldyrspasta på menuen, kan måltidet få et indbydende løft med de nye Daisy dækkeservietter.
Dækkeservietterne er fremstillet i praktisk vaskbar PVC.

Dækkservietterne fås i farverne Black, Warm Grey, Cool Grey, Taupe Brown, Nordic Sky og Nude.

Skånsom borddekoration

Læg dem i hele bordets længde eller placér dem i geometriske mønstre, så de varme skåle og fade nemt kan sendes rundt - uden at der skal følge en bordskåner med. Bordskånerne er fremstillet af varmebestandig silikone, der er nemme at rengøre, ligesom de tåler at komme i opvaskemaskinen.


Mød designerne bag Daisy!

Tilde Nygaard, Hugo Dines Schmidt og Morten Lauritzen udgør til sammen designertrioen VE2, der står også bag den prisvindende Peili-serie. Løsningerne skal
fungere i samspil med andre produkter, og ambitionen er at skabe enkle, æstetiske og langtidsholdbare design som netop Peili – med en klar funktionel berettigelse og en ideel ramme omkring maden.

Se designerjournal

 


keyboard_arrow_up