Hånd i hanke med dagens opvask

Hånd i hanke med dagens opvask Bucket opvaskesæt er let at hanke op i og flytte rundt på. Foruden opvasketilbehøret er Bucket også genial til opbevaring af fx køkkenredskaber, bestik, børnenes farveblyanter, krydderurter – kun fantasien sætter grænser for den multifunktionelle brug.

 

 

Bucket opvaskesæt

Det T-formede greb er et oplagt tørre- og hvilested for den medfølgende mikrofiberklud, der naturligvis er helt fri for mikroplast. Opvaskesættet indeholder også opvaskebørsten Stand, der – som navnet antyder – kan stå selv, og har udskifteligt børstehoved, som fås i tre hårdheder: blød, medium og hård. Desuden medfølger den praktiske sæbedispenser Splash, som kan bruges til fx både opvaskemiddel, håndsæbe og håndsprit.

Splash dispenser

Splash kombinerer eksklusivt design med praktisk funktionalitet. Brug dispenseren til alt fra opvaskemiddel, håndsæbe og shampoo til solcreme, håndsprit og lotion. Ideel til køkken og bad. Splash er altid klar til brug uden først at skrue låg eller hætte af - blot giv den et lille klem. Den smarte selv-lukmekanisme holder helt tæt, og et godt greb med kun én hånd giver en perfekt dosering.


Mød designerne bag Bucket!

Tilde Nygaard, Hugo Dines Schmidt og Morten Lauritzen udgør til sammen designertrioen VE2. Løsningerne skal fungere i samspil med andre produkter, og ambitionen er at skabe enkle, æstetiske og langtidsholdbare design – med en klar funktionel berettigelse og en ideel ramme omkring maden.

Se designerjournal

 


keyboard_arrow_up