Zone Denmark

På toppen

Peili er mere end et flot ydre. Det er også rivejern til tilberedning og servering. Til friskrevet parmesan eller knasende sprød salat. Eller brug Peili med “indbygget” rivejern, så gulerødder, rødbeder, selleri mv. kan serveres som friskrevet råkostsalat – direkte fra skålen.

Zone Denmark skål med rivejern

Fristende friskSenest er serien udvidet med en skål med “indbygget” rivejern til parmesan, så man kan rive sin parmesan i skålen og bruge den til servering. 

Parmesan rivejern

Tilsvarende fås en skål med et rivejern til gulerødder, rødbeder, selleri mv., så man kan sætte den friskrevne råkostsalat direkte på bordet. Og bliver der ikke spist op, lægger man blot låg på og stiller i køleskabet. 

Skål med rivejern

Peili fås også med si til eksempelvis nyskyllede bær, som kan blive liggende i sien og dryppe af i skålen ved servering. Sien kan naturligvis også bruges til alt fra friske fjordrejer til nydampede grøntsager. 

Zone skål med si

Peili – alt i én skål

Peili er ideel til tilberedning, servering og opbevaring. På toppen af skålen ligger det ele-gante fad, der fungerer som låg og samtidig kan bruges til fx servering af tapas, snacks eller som en bakke.

Se Peili produktjournal


Mød designerne bag Peili!

Tilde Nygaard, Hugo Dines Schmidt og Morten Lauritzen udgør til sammen designertrioen VE2, der står bag den prisvindende Peili-serie. Løsningerne skal
fungere i samspil med andre produkter, og ambitionen er at skabe enkle, æstetiske og langtidsholdbare design som netop Peili – med en klar funktionel berettigelse og en ideel ramme omkring maden.

Se designerjournal

 


keyboard_arrow_up