Peili

Peili er en nyfortolkning af skålen og fadet i et æstetisk og moderne udtryk - designet af VE2 i et minimalistisk udtryk med baggrund i stolte danske formgivningstraditioner. 

Seriens former, farver og funktioner har allerede udløst flere designpriser.

Peili er ideel til tilberedning, servering og opbevaring. På toppen af skålen ligger det ele-gante fad, der fungerer som låg og samtidig kan bruges til fx servering af tapas, snacks eller som en bakke. Lågene til de små skåle er også velegnede til glasbrikker. Fås i øvrigt separat. Alle Peili produkter er selvfølgelig produceret i fødevaregodkendt melamin. 

Alsidigt formsprog
Med Peili Oblong bringer Peili nye former og funktioner i spil i alle husets rum. Fra servering og opbevaring af madvarer til dyrkning af friske krydderurter eller som samlingssted for børnenes tegneredskaber. Udover at være rummeligheden selv, er låget fra Peili Oblong ideelt som bakke for en eller to små Peili-skåle – eller som “indbygget” desserttallerken med plads til søde sager i den ene ende og et krus dampende kaffe i den anden.

Going nuts
Endelig - en flot nøddeknækker, der både klæder bordet, ligger perfekt i hånden og rent faktisk virker. Den hårde nød er knækket af designertrioen VE2 og er skabt til deres Peili-serie. Peili nøddeknækkeren er fremstillet i formstøbt me-tal og fås i farverne Champagne og Brass – en oplagt værtindegave sammen med lav Peili-skål på 24 cm i den nye, elegante farve Plum. Låget hertil er ideelt til at holde styr på de mange skaller.

Krydderi til bordets glæder
Livets salt eller spicy food? Med Peili kan gæsterne kværne løs ved middagsbordet – med salt, peber og et eksotisk udbud af friskkværnede krydderier, der bevarer smag og aroma. Fås i seks flotte og afstemte farver, der matcher hinanden parvis og passer smukt sammen med de øvrige produkter i Peili-serien. Peili-kværnene er fremstillet i bejdset birk og  forsy-net med keramiske CrushGrind-kvalitetskværne.

På toppen
Peili er mere end et flot ydre. Det er også rivejern til tilberedning og servering. Til friskrevet parmesan eller knasende sprød salat. Eller brug Peili med “indbygget” rivejern, så gulerødder, rødbeder, selleri mv. kan serveres som friskrevet råkostsalat – direkte fra skålen.

Med Peili på farten
Nu bliver det også nemmere at tage Peili med på jobbet, ind til naboen eller ud i det blå - en kraftig elastik holder låg og indhold på plads. Passer til 0,5 og 1,0 ltr. skåle.

keyboard_arrow_up