Peili Oblong og Puck Hook

Vinder af IF Design Award 2018


Pressemeddelelse

FLERE INTERNATIONALE DESIGNPRISER TIL ZONE DENMARK

Zone Denmark lægger imponerende fra land


...og indleder 2018 med at vinde to internationale designpriser - iF Design Awards 2018 - for sine Peili Oblong-skåle og innovative Puck Hook-knager, der er tegnet af designer-trioen VE2.

Det nye år nåede ikke engang at blive en måned gammel, før Zone Denmark kunne føje yderligere to designpriser til rækken af priser. I slutningen af januar belønnede iF Design Award - en af verdens største og mest prestigefyldte designkonkurrencer - Zone Denmark og designertrioen VE2 med hele to iF Design Awards 2018 for deres innovative tilgang til design, funktionalitet og æstetik. De to priser er vundet i konkurrence med 6.400 indsendte forslag fra 54 lande.

Den ene iF Design Award 2018 er tildelt Peili Oblong, en nyfortolkning af skålen og fadet som er en del af den i forvejen prisbelønnede Peili-serie. Peili Oblong udmærker sig ved at bringe nye former og funktioner i spil i alle husets rum - eksempelvis til dyrkning af friske krydderurter, til opbevaring af makeup, til børnenes tegneredskaber, eller låget kan bruges som bakke til nips og småting.

Den anden iF Design Award-vinder er de innovative knager Puck Hook med sugekop. Sugekoppen laver et kraftigt undertryk, så krogen kan bære 5 kg. Det betyder, at man på ingen tid kan montere Puck Hook, som den ekstra knag man altid mangler, på alle glatte overflader som fliser, spejle, vinduer og de fleste skabsvægge og -låger. Vel at mærke uden at bruge værktøj eller lave huller.

Der er ikke nødvendigvis en sammenhæng mellem dét at vinde designpriser og vinde forbrugernes gunst. Zone Denmark er dog undtagelsen, der bekræfter reglen:

- Den vedvarende koncentration i produktudviklingen omkring det at finde det optimale kompromis mellem design, produktion og pris, kaster både designpriser, nye forhandlere og stærk vækst af sig, fortæller en synlig optimistisk Design & Brand Manager, Michael Bruun fra Zone Denmark, og fortsætter:

- Den tætte dialog med vores designere om det fælles mål at skabe innovation i produktdesignet og ”noget for øjet” har vist sig at være den rigtige retning for os. Det hele skaber vi i dialogen…

keyboard_arrow_up