Det ene øjeblik sidder han og lader fingrene fornemme stofligheden af kruset i sine hænder. Det næste stopper og dvæler hans blik ved en bordlampe i den anden ende af lokalet. Thomas Dudzinski suger begærligt indtryk til sig. Han arbejder.


Væk med pynten; lad de rene linjer tale deres eget tydelige sprog. Det er nemt nok at putte på og tilføje, men det enkleste fortæller den stærkeste historie.


“Jeg henter inspiration i, hvad jeg ser og oplever i bybilledet, på cafeer, på rejser, i magasiner, på internettet, ja, overalt, hvor kreative og kunstneriske personer sætter

aftryk. Dufte, lyde og lys er også gode katalysatorer. Ofte sidder jeg og skitserer for at sætte hjernen i gang. Jeg lader det simrer i baghovedet. Det er fantastiskså meget hjælp, man får af underbevidstheden. Den svære del af processen er at gribe den rigtige idé og dyrke den, så den får styrke og volumen. Jeg skal inddæmme essensen og klargøre den; gøre den forståelig og ren i sit udtryk,” fortæller en medrivende Thomas Dudzinski. “For mig handler det om at kombinere det æstetiske med det funktionelle. Jeg er helt klart til det meget skandinaviske og minimalistiske. Væk med pynten; lad de rene linjer tale deres eget tydelige sprog. Det er nemt nok at putte på og tilføje, men det enkleste fortæller den stærkeste historie,” fastslår Thomas Dudzinski med overbevisning. 

Thomas Dudzinski har opbygget sit store talent hos den anerkendte australske designer Charles Wilson. Samtidig kan han godt lide at udfordre sig selv og skabe designs, der giver brugeren en ekstraordinær oplevelse. Det gør han blandt andet ved at bryde vanetænkning, udtænke nye produktionsmetoder og eksperimentere med materialer. “Min ambition er at skabe smukke, enkle og ærlige designs, der har en stærk karakter. Jeg elsker at udfordre materialer, produkter og folks adfærd.”  

keyboard_arrow_up